Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, evenals op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. Prijzen

Alle prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Verzendkosten

Voor het verzenden van de artikelen worden in Nederland geen verzendkosten berekend. Buiten Nederland gelden andere tarieven, hiervan wordt u tijdens het bestelproces via de tab verzendkosten  op de hoogte gesteld. 

4. Betaling

U kunt bij ons in de webshop betalen via iDeal, met creditcard of een overboeking doen via een bank- of girorekening. Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Eventueel inclusief verzendkosten voor de buitenlandse orders. Elke bestelling wordt geleverd nadat u heeft betaald. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden, anders komt uw bestelling te vervallen.

5. Levering

Alle artikelen worden zo snel als mogelijk na ontvangst van betaling verstuurd. Brievenbuspost versturen wij via PostNL en pakketjes worden verstuurd per koerier. Er wordt per e-mail een bevestiging van verzending naar u verzonden.  De bezorging zal normaal gesproken binnen 24 uur plaatsvinden mits  het afleveradres binnen Nederland is. Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar zolang de voorraad strekt. FNK dept. is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door beide pakketdiensten.

6. Retourneren

FNK dept. doet er alles aan om u een goed product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met (een deel van) uw bestelling, dan kunt u deze artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Voordat u het artikel aan ons retour stuurt ontvangen wij graag een melding per e-mail op het volgende adres: info@fnkdept.nl. Na ontvangst van de retourzending zal FNK dept. contact met u opnemen over de afhandeling. Het bedrag van uw aankoop zal binnen  14 dagen worden teruggestort* op uw bankrekening. Als de maat of kleur van een artikel dat u besteld heeft niet goed is, kunt u dit artikel altijd ruilen. Ruilen vindt plaats op basis van gedeelde verzendkosten. U stuurt het artikel op uw kosten aan ons retour en wij versturen u een nieuw artikel waarvoor u geen verzendkosten hoeft te betalen.

Er wordt niet teruggenomen of geruild indien:

  • De kleding gedragen en/of gewassen is
  • Uzelf heeft getracht een gebrek te herstellen
  • U de gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd.

Indien u een (deels) verkeerde bestelling heeft ontvangen zal FNK dept. zorgdragen voor het verzenden van de juiste artikelen.

* LET OP: Artikelen gekocht in de SALE periode kunt u wel ruilen, maar u ontvangt geen geld retour.

7. Aansprakelijkheid

Alle producten die in het assortiment van FNK dept. zijn opgenomen voldoen aan de strenge eisen waaraan kleding moet voldoen. De afgeleverde artikelen bezitten alle eigenschappen die u op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik en onderhoud mag verwachten. Eventuele opmerkingen kunt u schriftelijk aan ons voorleggen.

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. FNK dept. kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. FNK dept. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. FNK dept. is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door FNK dept. zo spoedig mogelijk worden aangepast.

FNK dept. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit. De positie/grootte van de bedrukking op een kledingstuk kan iets afwijken van hoe de bedrukking op de site wordt weergegeven, FNK dept. kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.

8. Overmacht

FNK dept. is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting ten opzichte van de klant in geval van overmacht. Onder overmacht verstaat FNK dept. omstandigheden die niet te wijten zijn aan de schuld van FNK dept. FNK dept. heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. FNK dept. zal u dit altijd schriftelijk meedelen.

9. Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door FNK dept. gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

10. Vragen of opmerkingen

FNK dept. streeft naar tevreden klanten. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de diensten en/of producten van FNK dept., dan wordt FNK dept. daar graag per e-mail van op de hoogte gesteld. U kunt uw vraag of opmerking mailen naar: info@fnkdept.nl

Wanneer een voorval om nader onderzoek vraagt, dan zullen wij u laten weten hoe de procedure zal verlopen. In alle gevallen zullen wij onze uiterste best doen om het voorval zo spoedig mogelijk op te lossen.

11. Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van FNK dept.