Retail information

FNK dept. is een stoer merk voor tieners in de leeftijd van 8-16 jaar.

Wij verkopen de FNK dept. collectie in een goede kwaliteit met een mooie fit. De prints die wij gebruiken zijn subtiel en minimalistisch. Alle items hebben een fijn draagcomfort en mooie slanke pasvorm doordat ze gemaakt zijn van 92% katoen en 8% lycra. De collectie is verkrijgbaar in de maten 8, 10, 12, 14 & 16 jaar.

Onze stylen zijn uniek en worden gemaakt in Turkije in een fabriek waarbij een duurzame omgeving waarbij kwaliteit en eerlijkheid bovenaan staat. Wij brengen steeds nieuwe items waardoor je het gehele jaar FNK dept. in de winkel kunt vinden en steeds de allernieuwste trends worden doorvertaald.

Ook hebben wij altijd collectie op voorraad. Wij hebben een lage instap waarbij jezelf de collectie kunt samenstellen, dit kan al per maat, style en/of kleur. Je kunt daardoor je eigen FNK dept. collectie samenstellen door de items te selecteren die passen in jouw winkel en bij jouw klanten.

Wij leveren je graag de gehele FNK dept. beleving inclusief handmade kledingrek, logobord & sfeerposter. Ook kun je elke klant verrassen door het net aangeschafte artikel te verpakken in een unieke logotas.

Voor meer informatie kun je contact opnemen voor een geheel vrijblijvend bezoek aan onze showroom te IJsselstein.

FNK dept.

FNK dept. B.V.
Einsteinweg 29
3404 LH IJsselstein
Tel: +31 (30) 744 00 77
E-mail: info@fnkdept.nl