Service FNK Dept.

Bestellen

Om een artikel via onze website te bestellen ga je via het menu naar de SHOP. Hierbij kun je direct kiezen of je naar de BOYS of GIRLS pagina wilt worden geleid. Vervolgens klik je op het product dat je wilt bestellen en vult de juiste maat en het aantal in. Daarna kun je het product toevoegen aan de shoppingbag.

Wanneer je klaar bent met bestellen kun je aangeven dat je verder wilt met betalen door op de AFREKENEN button te klikken. Je krijgt dan een overzicht van je bestelling waaronder je vervolgens je adresgegevens en e-mailadres invult. Wanneer de bestelling op een ander adres bezorgd moet worden vul je de adresgegevens van het bezorgadres in. Daarna geef je aan op welke manier je wilt betalen en kun je de bestelling bevestigen. Direct na de bestelling ontvang je een e-mail met ordernummer ter bevestiging van de aankoop.

Verzenden

De bestelling wordt verstuurd zodra de betaling door ons is ontvangen. Brievenbuspost versturen wij via Post NL en pakketjes worden verstuurd per koerier. Wij versturen onze bestellingen zo snel mogelijk zodat je bestelling vaak de volgende dag al in huis is mits het afleveradres in Nederland is.

 

Voor het verzenden van de artikelen in Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Buiten Nederland gelden andere tarieven, hiervan wordt je tijdens het bestelproces via de tab verzendkosten op de hoogte gesteld.

Retourneren

Een andere maat nodig, toch liever een andere kleur of een geheel ander artikel? Ruilen is geen probleem! Doe dit dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Ruilingen moeten van tevoren per e-mail aan ons worden doorgegeven, graag onder vermelding van het ordernummer. Het e-mailadres wat je hiervoor gebruikt is info@fnkdept.nl.

Gedragen, gewassen of beschadigde kleding kunnen wij niet retour nemen. Wanneer de kleding retour komt moet het verpakt worden in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje.

De verzendkosten van het retour sturen komen geheel voor eigen rekening, tenzij het een klacht betreft en wij dit anders met elkaar overeen zijn gekomen. De retourzending moet voldoende worden gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons in ontvangst genomen en dus ook niet gecrediteerd.

Wij vragen je nadrukkelijk bij een retourzending het retourformulier in te vullen met je naam, adres, ordernummer en de reden van het retour sturen te vermelden voor een snellere afhandeling. Artikelen die zijn gekocht in de uitverkoop kunnen bij ons worden geruild, echter geven wij hiervoor geen geld retour.

retourfomulier

Contact

Wanneer je een vraag en/of opmerking hebt kun je contact opnemen door een e-mail te sturen. Wij streven ernaar jouw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.